Barbara Cantorij Culemborg

Login

Contact

Donateurs

Voor ten minste €20,00 per jaar wordt u donateur van de Barbara Cantorij en helpt u ons door te gaan met het organiseren en uitvoeren van de cantatevespers. Als u ons jaarlijks wilt steunen, kunt u dat via bovenstaand e-mailadres laten weten. Vermeld uw adresgegevens, en welk bedrag u jaarlijks wilt bijdragen.

Ook kunt bij een van de cantatevespers het donateursformulier invullen dat achter in de kerk ligt. Voor uw en ons gemak kunt u dan tevens een machtiging afgeven voor het jaarlijks automatisch overschrijven van uw bijdrage.

Uw bijdrage kunt u overmaken op rekening NL87 INGB 0000284992 t.n.v. Barbara Cantorij Culemborg.

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om giften aan een "gewone" ANBI af te trekken voor de Inkomstenbelasting (zie voor bijzonderheden de website van de Belastingdienst) dan kunt u uw gift storten op de rekening van de Protestantse Gemeente Culemborg. Dat kan met iDEAL via deze link.

U ontvangt als donateur jaarlijks het complete programmaoverzicht van de cantorij. Daarnaast krijgt u per email onze maandelijkse nieuwsbrief met informatie over de komende cantate.

Home
Wie wij zijn
Leden
Cantor-organist
Wat wij doen
Cantatevespers
Ochtenddiensten
Repetities
Kalender
Contact
Donateurs